Zullen we gewoon lekker gaan wippen vanavond?

Zullen we gewoon lekker gaan wippen vanavond?

Door: flowersloveee

Geplaatst: 28-08-2017

Reacties: 3

flowersloveee schrijft:

Ja op de zondag heb ik toch nooit wat te doen, er is weinig tot niks op tv, hunker naar een pik, dus jij bent de gelukkige die mij GRATIS EN HARD mag wippen vanavond. Hoe laat ben je hier?

8 uur?

Ik ben bloedgeil en jij?

Altijd gedaan wat een ander wilde en nu gaat het om mij! Ik wil kunnen doen wat ik in mijn gedachten heb, want geloof me, die fantasieen van mij moeten er ook eens uit. En al die gaatjes van mij die gillen om aandacht en om gevuld te worden. En als ik dan mezelf inbeeld wat ik allemaal met je stijve pik ga doen dan wordt ik helemaal bloedjegeil.


3 Reacties:

 • justmebo·3 jare geledenTja Flower, weekend , hoe te beginnen \'\' hallo, hoe gaat het, mooi weer (brr alweer regen ), is toch ook wel een beetje afgezaagd , niet soms ?? \'\' Heb er lang over nagedacht of ik dit wel zou doen, maar dan nu toch de stoute schoenen aangetrokken. ..................Maar vertel wat ga jij doen dit weekend en wat zou jij leuk vinden om te doen,leuke dingen te gaan doen in het weekend bv. shoppen, lekker eten, sauna, filpje, .... etc. , heb jij zin ??? ben wel benieuwd ok En zal er geen doekjes om winden, als ik in jou ogen kijk geloof ik dat jij er nog steeds pap van lust, heerlijk verwendt te worden ❤ en KEIHARD geneukt te worden in al je gaatjes , neem jij mijn uitdaging aan !?? Groetjes, Bo.
 • H·3 jare geledenwow! lijkt mij gezellig en heel leuk met jou
  hij gaat al staan door je foto
 • Mark Janssen ·3 jare geledenHey lekker ding ik zag je oproep en zeker heb ik zin in jou, vandaag of morgen?
  Kijk er al naar uit
  Interesse?
  X Mark

Plaats reactie