Zullen we even uitwisselen?

Zullen we even uitwisselen?

Door: Janninelekker

Geplaatst: 11-04-2017

Reacties: 5

Janninelekker schrijft:

Ik heb een leuke collega die een jaar of 20 jonger is dan ik. We hebben het heel gezellig samen en zijn heel open tegen elkaar. Zelfs ons sex leven delen we.

Ondanks dat ik heel wat jaren ouder ben hoor ik van haar allemaal dingen die ze heeft gedaan tussen de lakens waar ik nog geen ervaring mee heb. Ik mag dan wel vaker geneukt hebben, maar experimenteren heb ik weinig gedaan.

Dat is ook precies waarom ik hier een sex advertentie plaats. Ben jij een beetje avontuurlijk? Heb jij net als ik een lijstje met alles wat je op seksgebied nog wil ontdekken? Zullen we die even uitwisselen dan? We kunnen elkaar toch vast wel aan wat geile ervaringen helpen toch?

XXX Jannine

ps. Hou je van een klit piercing?


5 Reacties:

  • Anonim·4 maanden geledenWat zie je er goed uit !????Jannine bel me 0616717238
  • Anoniem2002·5 maanden geledenHeb je wel eens anaal gedaan ik niet en ik zou dat best met jou willen uitproberen want jou figuur is wauwww stuur me ff een mailtje en dan kijke we veder kontkorrels@hotmail.com en liet niet op mijn rare mail dat komt doordat ik er een nodig had waar niemand achter zou komen
  • Peet·5 maanden geledenLom maar op lieverd Piscator69@icloud.com
  • Marcel·1 jaar geledenGoedemorgen Jannine,
    Ben een man van 30 jaar zou graag met jou willen experimenteren!!
    Laat maar weten of je intresse hebt 0620262888 Whatsapp! Xx Marcel.
  • Johan·2 jare geledenHallo Jannine ik ben een 51 jr man uit Genemuiden ik ben zelf dol op experimenteren en ik heb al eens eerder een kutje met piercing verwent dat ging lekker hoor , ik ben verder dol op orale sex en anaal vind ik ook heerlijk om te doen verder ben ik wel te vinden voor buitensex, cardating , lichte vorm van sm enz

Plaats reactie