Zou jij mij hard aanpakken?

Zou jij mij hard aanpakken?

Door: Deborah1982

Geplaatst: 03-08-2017

Reacties: 2

Deborah1982 schrijft:

Word jij mijn nieuwe uitdaging? Het begint een beetje saai te worden met mijn vriend namelijk en daar wordt het niet beter op! Hou jij ook van knuffelen en nieuwe dingen en wil jij de uitdaging met mij aangaan?

Over mij

Hallo leuke mannen ik ben een vrolijke en spontane vrouw die op zoek is naar wat meer spanning in haar leventje. Het begint een beetje saai te worden met mijn vriend, en dat maakt het er niet beter op. Daarom zoek ik een nieuwe uitdaging en dat zou jij wel eens kunnen zijn!

Over jou

Jij bent ook toe aan iets nieuws en je hebt zin om samen leuke en lekkere dingen te gaan ontdekken! je lacht graag en houdt van knuffelen en je bent dus een beetje een knuffelbeertje! maar het liefst doe jij net als ik, ook spannende dingen en wandelt graag over onbekende paden!


2 Reacties:

 • Dirk ·2 jare geledenHallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te ..... of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht
 • JAH·2 jare geledenik ben je mystery men
  ik wacht het gokje wil
  met jou bel of app me
  op dit nummer 0628696685
  ik ben JAH trouw Aangenaam
  kennis met je makeken

Plaats reactie