Zoekt u ook naar seksuele handelingen?

Zoekt u ook naar seksuele handelingen?

Door: FrannyX

Geplaatst: 12-04-2017

Reacties: 4

FrannyX schrijft:

Over niet al te lange tijd ga ik met pensioen. Hoewel ik hier al een paar jaar naar uitkijk zodat ik alle vrijheid heb, geeft het me tegelijkertijd ook een beangstigend gevoel. Ik ben bang dat er een enorm gat valt in mijn leven. De sociale contacten die ik nu heb zijn meestal werk gerelateerd en mijn privé omgeving is niet zo uitgebreid.

Graag zou ik u het verzoek doen om in contact te komen met elkaar. Of dit nu is voor een gezellig kopje koffie en een leuk gesprek of dat we meer van elkaar willen in de vorm van seksuele handelingen.

Ik heb de stoute schoenen maar even aangetrokken om van mezelf een pikante foto mee te sturen. Misschien dat ik hiermee uw aandacht trek. Is dat gelukt?

Mvg Francien


4 Reacties:

  • Wim·9 maanden geledenHi Francien, ik ben Wim, ben thuis vanwege artrose en arbeidstrauma\'s, ik zou het leuk vinden om je te leren kennen voor dat kopje koffie, gezelligheid, intimiteit, seksuele handelingen en meer. Ik ben gescheiden, woon alleen, ben net uit de schuldsanering, kan er dus weer met frisse moed en geile zin tegenaan. Heb ik gevoelens bij jou opgewekt? Bel of app me dan op 0648067621 dan apreken we snel verder af, groetjes en liefs Wim de Groot (61).
  • 19cm54·2 jare geledenHoi fran ik ben 54 2 m lang 85 kg woon alleen kale pik 19 cm hou van likken en lang genieten zoals je begrijpt zoek ik n sexrelatie k vind je n aantrekkelijke geile vrouw x
  • Jan·3 jare geledenHallo Franny,ik zit ook in de vut en ik weet wat je bedoelt,vooral de eerste tijd voel je je nutteloos en overbodig.dit slijt op de duur maar gaat nooit helemaal weg.je moet zelf rust vinden in je hobbys en klussen.want de maatschappij heeft je niet nodig meer.we kunnen elkaar steun geven en helpen groet Jan
  • Dirkedos·3 jare geledenIk wil verennen met mijn massa en aander dingen lang voor spel

Plaats reactie