Word graag nog 1 keer door een andere man geneukt

Word graag nog 1 keer door een andere man geneukt

Door: ScarletV

Geplaatst: 02-08-2017

Reacties: 6

ScarletV schrijft:

Hij vroeg mij ten huwelijk, mijn vriend vroeg me ineens maar nu ga ik twijfelen terwijl we al een hele tijd bij elkaar zijn.

Dat komt omdat ik zo graag nog 1 keertje met een ander wil seksen, en daarna ga ik trouwen

Over mij

Ik woon al een paar jaar samen met mijn huidige vriend, hij heeft me laatste ten huwelijk gevraagd maar daar heb ik nog geen ja op gezegd. Voor dat ik hem het ja-woord kan geven wil ik mezelf er in ieder geval van overtuigen dat hij ook seksueel de ware voor mij is omdat ik daar een beetje mijn twijfels over heb. Graag wil ik voor ik in het huwelijk stap een flinke vrijpartij met een lieve, fijne en ervaren man.

Over jou

Je moet dus niet op zoek zijn naar een serieuze relatie want dat ik voor mij niet handig. Bij voorkeur ben je op zoek naar een eenmalige seksdate. Je bent behoorlijk ervaren en je weet wat een vrouw lekker vind. Je bent geen liefhebber van magere fotomodelletjes.

Ben jij mijn quilty plesure?


6 Reacties:

 • Faisal·2 jare geledenHallo hoe gaat het?ik ben een gebonden man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te praten of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever eerst Whatsapp. 0657883588 wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder xxxjes uit Utrecht
 • JAH·2 jare geledenik ben je mystery men
  ik wacht het gokje wil
  met jou bel of app me
  op dit nummer 0628696685
  ik ben JAH trouw Aangenaam
  kennis met je makeken
 • Bb·2 jare geledenBel me voor een afspraak ik wb wel zin een een sex date met jou je heb fucking lekkere bille waar ik lekker hard kan tegen aan stoten 0645687249
 • Stally·2 jare geledenIm your quilty spicey pleasure....butchsir@gmail.com
 • Claudio ·3 jare geledenAls je wil een heet date dan hoor ik graag. Ik ben een Italiaanse wel atletisch man uit Amsterdam.
  Erpuppos69@hotmail.com en we gaan verder praten en foto\'s wisselen
 • Rabin·3 jare geledenZeg maar wanneer je de neuk party wilt houden

Plaats reactie