Wil jij met mij naar het kuuroord?

Wil jij met mij naar het kuuroord?

Door: lavendelbloesem

Geplaatst: 31-07-2017

Reacties: 2

lavendelbloesem schrijft:

Hoi ik ben Roos en ik zoek iemand om me te vergezellen in het kuuroord waar ik graag heen ga. Ik ga daar elke week heenaleen maar nu lijkt het me echt leuk als een man me wil vergezellen en we elkaar daar wat beter kunnen leren kennen.

Dan ben ik ook niet zo aleen en is het stukken gezelliger. Als jij een leuke spontane man bent die het niet erg vind om zonder kleding rond te lopen daar dan kunnen we een leuke afspraak maken samen. Als we daar klaar zijn dan kunnen we een hapje eten bij een nabijgelegen hotel en dan kunnen we mischien ons terugtrekken in een van de kamers daar als we een leuke click hebben samen ;)

Ik denk van wel, wat denk jij ervan?

Over mij

Ontspanning is een heel belangrijk element in ons leven. Helaas vergeten heel veel mensen dat dit ook belangrijk is om te doen. Ik ga elke week lekker ontspannen in een kuuroord. Het lijkt mij leuk als ik hier iemand kan vinden die mij wil vergezellen. Wel is het verplicht om zonder badkleding binnen te komen. Wie durft dit zeker met mij?

Over jou

Ben jij ook niet zo moeilijk om al jouw kleren uit te gooien en zo met mij het kuuroord in te lopen? Als jij dat durft kunnen wij daarna misschien een hapje eten in het hotel daar vlakbij. Daar kunnen wij ons ook nog even terugtrekken als wij dat beide zouden willen.

Dikke Kus! Roos


2 Reacties:

  • PrivĂ©·3 jare geledenHey schatje je ziet er leuk uit. Kunnen we samen ergens afspreken? Ik ben een single 29 jaar oud, goed uitziend en verzorgd. Je kunt me bellen of appen via Whatsapp 0626947501. Tot snel XX
  • Anoniem ·3 jare geledenHoi roos lijkt me super gezellig om met jou daar naar toe te gaan en je meet aan elkaar bloot te geven zodat niks geheim is ik ben trouwens 25 kom uit almere

Plaats reactie