Wil je eerlijk tegen me zijn?

Wil je eerlijk tegen me zijn?

Door: Floorf1989

Geplaatst: 11-10-2017

Reacties: 3

Floorf1989 schrijft:

Hoi, mag ik je om je eerlijke mening vragen? Ik voel me vaak te lelijk en vind dit echt in de weg zitten bij mijn seks leven. Wil wel een leuke date vinden maar mijn ex vond mij super lelijk en wilde daarom geen seks meer met me. Ik vind dat ook en voel me niet sexy. Wat vind jij?

Over mij

Ik sta voor alles open, vriendschap maar ook zeker voor een relatie. Vind dit wel erg spannend, en ben benieuwd wat er allemaal op mij af komt. Ik ben nu 1 jaar single, en ben het alleen zijn meer dan zat. Altijd maar alleen thuis komen, alleen de kat die op mij wacht. Ik wil ook een leuke vent, en een leuk leven samen.

Over jou

Ben jij ook opzoek misschien wel naar de ware? Ik ben wel opzoek naar een single man, een vrije man die met mij wat wilt opbouwen, een werkende man, die het fijn vind om samen dingen te ondernemen.

Kusjes Floor


3 Reacties:

  • Faisal·2 jare geledenHallo hoe gaat het?ik ben een gebonden man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te praten of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever eerst Whatsapp. 0657883588 wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder xxxjes uit Utrecht
  • Silverdust·3 jare geleden0631085427
  • Silverdust·3 jare geledenHoi je bent niet lelijk je ziet er erg mooi uit alleen ben ik niet single maar zou je wel graag de intiem willen geven wat je mist als je het wilt tenzij je al iemand gevonden heb als je wilt kunnen we Appen 0631085427

Plaats reactie