Wat het ook mag zijn!

Wat het ook mag zijn!

Door: KaleKaar

Geplaatst: 28-06-2017

Reacties: 3

KaleKaar schrijft:

Of ik nu gebruikt word voor erbij om een trio te doen, gebruikt word als minnaar of gebruikt word om een one night stand mee te doen of een seksrelatie op te bouwen, het zal me een zorg zijn. Als ik maar geneukt word.

Te lang sta ik al droog en dit maakt me onzeker. Daarnaast kan het nooit goed zijn voor mijn pruimpje. Ik voel me verwaarloosd en mijn lichaam schreeuwt om aandacht. Mijn kutje verlangt naar een pik, mijn klitje naar een tong en mijn borsten naar twee stevige handen.

Sta jij open voor seksuele handelingen?

- Karen A.


3 Reacties:

 • Wim 010·2 jare geledenHi Karen, ik zoek een leuke vrouw voor een wel lusten, geen lasten relatie, want zit eventjes krap bij kas omdat mijn zaak failliet ging, als ik dat voorbij heb is er meer bespreekbaar. Ben van veel markten thuis, ben gescheiden en heb geen kids.
  Interesse? reageer maar op dit bericht of app me via 06-48067621 tot laterrr, liefs en meer Wim uit regio 010.
 • Kevin·3 jare geledenIk ben kevin en ik ben 18 jaar. Ik zou het lekker vinden om met jouw standje 69 te doen en goeie seks te hebben. Als je ge├»ntreseerd bent hoor ik het ;)
 • Alex·3 jare geledenLieve Karen,
  Ik ben bereid bijna alles op seks gebied te doen. Beffen en rimmen vind ik heerlijk. Ik zoek een vaste seksmaatje. Ik heet Alex en woon in Emmeloord. Heb je vragen of wil je contact, mail me maar via alec27@live.nl.
  Ik zal binnen 24 uur reageren.
  Kusje
  Alex

Plaats reactie