Waarschuwing Ik ben een verkeerde mannen magneet

Waarschuwing Ik ben een verkeerde mannen magneet

Door: SinglePareltje

Geplaatst: 13-06-2017

Reacties: 3

SinglePareltje schrijft:

Vriendinnen noemen me wel eens een mannen magneet omdat er altijd veel mannen flirten. Misschien omdat ik er aardig uit zie ofzo en altijd vriendelijk blijf, ik weet niet waarom.

Helaas trek ik vaak wel de verkeerde mannen aan. Ik heb 3 serieuze relaties gehad en steeds ben ik of bedrogen of bedrogen EN slecht behandeld (ook fysiek). 1 had zelfs een alcohol probleem.

Dit heb ik nooit aan de grote klok gehangen. Ik heb een politieke functie. Soms had ik een blauwe plek en dan deed ik er gewoon make-up over.

Ik wil zo graag opnieuw beginnen. Een leuk leven opbouwen, fun, romantiek, etc. En ook fantastische seks waarbij ik ook aandacht krijg.

Ik hoop dat hier geen 'verkeerde' mannen zijn, dus ik wil graag een gokje met je wagen. Maar je hart moet wel puur zijn en goed!

Kun je me dat beloven?


3 Reacties:

 • Hippermans·1 jaar geledenHoi Peter hier uit Den Haag. Hoe komen we met elkaar in contact?
 • semih·3 jare geledenHallo schoonheid
  Gun mij een kans en ik zal jou leven paradijs maken, althans ik zal ernaar streven voor jou.
  0634916645
  groetjes semih
 • Alex·3 jare geledenLieverd, respect voor die ander is belangrijk. Ik zou het niet in mijn hoofd halen een ander te slaan. Ik heet Alex en ik ben al wel 55 jaar. Ik hoop dat mijn leeftijd jou niet afschrikt. Ik woon met mijn gezin in Emmeloord.
  Ik zou jou wel een VOG verklaring kunnen overhandigen om te tonen dat ik geen strafblad of zoiets heb.
  Je mag mij van alles vragen zonder je ergens toe te verplichten. Samen bepalen we hoe ver en wanneer we iets doen.
  Mijn huwelijk vind ik belangrijk, maar op seksgebied kom ik vaak te kort. Vandaar dat ik een seksmaatje of minnares zoek die discreet met mij wil omgaan. Datzelfde mag je van mij verwachten. Mocht ik bij jou je interesse hebben opgewekt, stuur mij dan een mailtje. Je krijgt dan gelijk ook een recente foto van mij + mobiel nummer. Een foto zo los en zichtbaar op deze site vond ik te riskant.

  Kusje
  Alex

Plaats reactie