Vriendschap met een dikke PLUS

Vriendschap met een dikke PLUS

Door: MarleneH

Geplaatst: 01-09-2017

Reacties: 2

MarleneH schrijft:

Vriendschap met een dikke PLUS

Goedenavond lieverd, ik weet niet of je nog in de buurt van internet bent, maar ik zou je heel graag leren kennen, om zo te bekijken of wij een klik bij elkaar kunnen vinden.

Natuurlijk zoek ik ook seks, anders was ik niet op deze site, maar het mag van mij net even wat meer inhoud hebben. Het is fijn als je ook eens met elkaar kunt wandelen, eten of iets anders ondernemen, en dan de seks te combineren met het doen van leuke dingen.

Zo heb je net iets meer een klik en meer passie tijdens het vrijen, kan jij je hierin vinden?

kusjes Marlende xx


2 Reacties:

  • Wim·2 jare geledenHi Marlene, als ik zo de foto zie ben je best wel mijn type, ik ben Wim, een gescheiden Hollandse man van 60 jaar zonder kinderen en ik woon alleen. Al zit ik hier rond te neuzen, ik zoek ook iemand voor het totaal pakket. Heb een hondje, ga ik regelmatig lang mee wandelen en ook daarmee mis ik mijn maatje en de dagelijkse gezelligheden, want alleen is maar alleen. Woon je in de buurt van Capelle aan den IJssel, neem dan eventjes via Whatsapp contact met me op. Wil je uitgebreid vooraf chatten / mailen, dat kan via het bovenstaand mailadres, groetjes, liefs en meer Wim. 06-48067621.
  • renebos·3 jare geledenHoi ik heet rene zag je advertentie ik heb wel interesse app me maar 0627410815

Plaats reactie