Voor de buitenwereld lijk ik een hele normale vrouw...

Voor de buitenwereld lijk ik een hele normale vrouw...

Door: Hanneke62

Geplaatst: 16-06-2017

Reacties: 1

Hanneke62 schrijft:

Voor de buitenwereld lijk ik een nette vrouw. Mijn carrière heeft altijd op nr. 1 gestaan en gelukkig heeft dit ondertussen zijn vruchten afgeworpen. Ik woon in een riante villa in de omgeving Zuid-Holland waar ik me prima vermaak zo allen, tenminste doordeweeks. Dan ben ik toch druk met werk en koester ik de momenten dat ik even lekker niks hoef te doen 's avonds.

Wat de buitenwereld niet weet is dat mijn villa regelmatig in het weekend het theater is van seksfeestjes. Dan nodig ik een groep mensen uit die niet vies is van lekkere seks en een dag gaan we dan lekker met z'n allen tekeer. Natuurlijk heeft iedereen zijn rustmomenten nodig en wordt er gezorgd voor lunch en diner, maar waag het niet om je kleren weer aan te trekken! hihi

Ben jij het volgende feestje ook van de partij?


1 Reacties:

  • justmebo·3 jare geledenTja Hanneke, weekend , hoe te beginnen \'\' hallo, hoe gaat het, mooi weer (brr alweer regen ), is toch ook wel een beetje afgezaagd , niet soms ?? \'\' Heb er lang over nagedacht of ik dit wel zou doen, maar dan nu toch de stoute schoenen aangetrokken. ..................Maar vertel wat ga jij doen dit weekend en wat zou jij leuk vinden om te doen,leuke dingen te gaan doen in het weekend bv. shoppen, lekker eten, sauna, filpje, .... etc. , heb jij zin ??? ben wel benieuwd ok En zal er geen doekjes om winden, als ik in jou ogen kijk geloof ik dat jij er nog steeds pap van lust, heerlijk verwendt te worden ❤ en KEIHARD geneukt te worden in al je gaatjes , neem jij mijn uitdaging aan !?? Groetjes, Bo.

Plaats reactie