Vind jij het fijn om een vrouw te bevredigen?

Vind jij het fijn om een vrouw te bevredigen?

Door: LievexRomy

Geplaatst: 23-08-2017

Reacties: 3

LievexRomy schrijft:

Ik zit in een super lastige situatie, mijn man heeft mij verteld dat hij eigenlijk op mannen valt en omdat we ook nog eens in een klein dorpje wonen kunnen we allebei eigenlijk geen kant op. Snap je een beetje wat ik bedoel?

We gaan ons eigen leven leiden,maar we gaan niet scheiden. Ja en dat in 2017 maar goed we willen niet met de nek aangekeken worden in het dorp.

Ik zoek een lief seksmaatje eentje die NIET op mannen valt

Ben jij die man?

Over mij

Zeker omdat ik in een kleindorp woon is het lastig anoniem te blijven of iemand te vinden die discreet is.Mijn situatie is alles behalve gewoontjes te noemen. Mijn man heeft te kennen gegeven zich meer tot mannen dan tot vrouwen aangetrokken te voelen. Maar een scheiding, dat is iets wat hij niet ziet zitten. We gaan gewoon verder maar dan zonder de seks. Hij ziet het voor zichzelf niet als vreemdgaan als hij het doet met een andere man maar van mij verwacht hij wel om thuis de zorgzame huisvrouw te zijn en voor de kinderen te zorgen. Ik dacht het dus niet, ik wil gewoon seks hebben, en daar zal ik zelf naar op zoek moeten gaan.

Over jou

Jij bent een leuke man die het fijn vind om een vrouw te bevredigen, zo nu en dan afspreken voor de seks. Ik fotografeer graag, hiervoor ga ik regelmatig naar buiten, dus als ik een uurtje weg ben, dan wordt ik niet gemist terwijl ik van jou fotografeer.


3 Reacties:

  • Dirk ·2 jare geledenHallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te ..... of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht
  • rudolf·2 jare geledenik val op jou en wil je beter leren kennen ik zelf kom uit de buurt van Breda en ben 47 jaar mail me maar
    rudolf.elshout@ardaghgroup.com
  • mvdtje23·3 jare geledenStuur je nummer geile spannende dingen en seks vooral

Plaats reactie