Vind jij het extra spannend dat ik bezet ben?

Vind jij het extra spannend dat ik bezet ben?

Door: Koorette

Geplaatst: 12-10-2017

Reacties: 6

Koorette schrijft:

Ik laat je gewoon alles schaamteloos alles zien! Dan kan je alvast niet zeggen dat je een kat in het zakje gekocht hebt!

Ik hoop dat het je een beetje aanstaat wat je ziet, want ik vind jou een toffe kerel en ik wil graag eens een paar uurtjes met je doorbrengen, terwijl jij ook naakt bent!

Wanneer zou jij wat tijd hebben voor mij?

Over mij

Jeetje, wat is mijn leven tegen gevallen. Denk je te gaan samen wonen, juist om meer met elkaar te zijn. Is het alles behalve wat ik verwacht had. Helaas maar waar. Maar ook ik heb mijn lusten en die hoop ik hier te vinden. Die man die mij eens lekker wilt pakken, geen schaamte geen rem. Gewoon kei hard geneukt worden.

Over jou

Ik wil die man die het niet erg vind, en misschien juist wel spannend dat ik bezet ben. Genieten van elkaar, zonder dan we wat verwachten van elkaar, heerlijk toch? Die stoere man, die mij alle hoeken van de kamer laat zien?


6 Reacties:

 • Dirk ·2 jare geledenHallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te ..... of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht
 • JAH·2 jare geledenik ben je mystery men
  ik wacht het gokje wil
  met jou bel of app me
  op dit nummer 0628696685
  ik ben JAH trouw Aangenaam
  kennis met je makeken
 • Stef·3 jare geledenHey ik vind het niet erg dat je bezet bent. Ik hou van lekkere ongeremde sex. Jij ook? Laten we snel eens afspreken voor wat leuks. Groetjes Stef.
 • Saskia En joep ·3 jare geledenHaiii ik ben samen met mij vriend opzoek naar een leuke dame die een trio met ons wilt doen. Het is wel gericht op hem dus je hoeft geen seks te hebben met mij maar vooral met hem! Ben je nieuwsgierig? Stuur een berichtje en dan kunnen we via daar verder afspreken! Wij zijn allebei 22 jaar oud en zijn een goed uitziend stel!
 • Silverdust·3 jare geleden0631085427
 • Silverdust·3 jare geledenHoi al iemand gevonden en waar kom je vandaan

Plaats reactie