Verricht een goeie daad

Verricht een goeie daad

Door: Sweetkarin

Geplaatst: 16-10-2017

Reacties: 2

Sweetkarin schrijft:

Ik hoop dat jij het WEL lekker vindt om een vrouw in haar kontje te neuken? Ik snak ernaar maar mijn sterretje blijft onaangeroerd.

Please, please geef mij die ervaring! Als jij mij laat weten wanneer jij beschikbaar bent, dan zorg ik dat ik dat ook ben! Kom maar op met een datum, ik heb geile zin!

Wie doet mijn sterretje?

Ik ben al een tijd op zoek naar een man die me eens heerlijk in mijn kont wilt nemen. Ik heb best lekkere seks maar als ik aan mijn man vraag om ook mijn sterretje eens te verwennen lijkt het wel alsof ik iets vreselijks heb gevraagd.

Hij heeft dan meteen gedaan met neuken en wat is er nu eigenlijk verkeerd om eens in je eigen vrouw haar kont te gaan? Mijn drang wordt gewoon veel te groot en daarom doe ik hier een oproep naar al wie zin heeft mij hier mee te helpen.


2 Reacties:

  • Jesse·2 jare geledenHallo ik ben Jesse ik ben op zoek naar een leuke meid die graag wat stiekems doed en ik zag deze advertentie en dag laat is reageren ik ben 18 jaar dus ja jong geleerd al wil je het uit proberen stuur gerust een mail en hier heb je me nummer bel me vanavond nog 0646376172
  • Joep·2 jare geledenHaiii ik ben samen met mij vriend opzoek naar een leuke dame die een trio met ons wilt doen. Het is wel gericht op hem dus je hoeft geen seks te hebben met mij maar vooral met hem! Ben je nieuwsgierig? Stuur een berichtje en dan kunnen we via daar verder afspreken! Wij zijn allebei 22 jaar oud en zijn een goed uitziend stel!

Plaats reactie