Sta veel te lang droog

Sta veel te lang droog

Door: MoonaRa

Geplaatst: 27-07-2017

Reacties: 2

MoonaRa schrijft:

Kan je het be-amen?

Droog staan?

Ik dus al veel te lang en het loopt nu echt de spuigaten uit kan ik je zeggen.

Maar ik vroeg mij af hoe jij omgaat met dit soort dingen want ik begin echt raar te doen. Laats heb ik een komkommer gepakt.

Zo ver dus! ...denk dat jij nu de enige optie bent om mij hiervan af te helpen!

Over mij

Inmiddels is het voor mij alweer meer dan 3 jaar geleden dat ik voor het laatst seks heb gehad. En dat is wat mij betreft nu toch echt wel veel en veel te lang. Kan haast niet meer wachten, en daarom zoek ik nu maar eens een man langs hier die in precies dezelfde situatie zit, op die manier zouden wij elkaar tenslotte toch kunnen gaan helpen?

Over jou

Sta jij ook al een hele lange tijd droog, en vind je het net als ik hoog tijd om samen weer eens echt te gaan genieten? En wil je dan ook niks overhaasten, maar gewoon echt goed voor elkaar de tijd nemen? Daarmee bedoel ik dus geen vluggertjes, maar gewoon een hele uitgebreide sessie met elkaar. Spreekt dat je aan?


2 Reacties:

  • Mike·2 jare geledenHoi Moon,

    Ik sta in een soort gelijke situatie als jij. Iets meer als 2 maanden al geen sex meer. Wellicht zouden wij elkaar daaron kunnen helpen.
    Ik ben een man van 25.
    Geinteresseerd? Ik hoor je!

    Mike
  • Anoniem·3 jare geledenHee lekker ding, als je zelfs een komkommer daarvoor moet pakken, dan heb je echt behoefte aan seks. Ik ook trouwens en heb echt zin om lekker met jou te neuken. Mail me: huygenscollege_8185@hotmail.com.

Plaats reactie