Sekstijd

Sekstijd

Door: SoSoSophia

Geplaatst: 14-08-2017

Reacties: 2

SoSoSophia schrijft:

Voor alles is een tijd. En voor mij is het nu sekstijd!

Een vriendje om mee te genieten. Natuurlijk leer je elkaar gaandeweg verder kennen en dan zien we wel of er meer inzit tussen ons.

Ben jij ook altijd in voor seks en woon je ook in de provincie ? Dat zou helemaal perfect zijn en ons een stuk makkelijker bij elkaar brengen.

Kan jij nu nog even kletsen? Ik zou het leuk vinden als we een start maken, hebben we des te eerder een goede indruk van elkaar.

Dikke kus op je wang.

Sopihia X


2 Reacties:

  • justmebo·3 jare geledenTja Sophia, weekend , hoe te beginnen \'\' hallo, hoe gaat het, mooi weer (brr alweer regen ), is toch ook wel een beetje afgezaagd , niet soms ?? \'\' Heb er lang over nagedacht of ik dit wel zou doen, maar dan nu toch de stoute schoenen aangetrokken. ..................Maar vertel wat ga jij doen dit weekend en wat zou jij leuk vinden om te doen,leuke dingen te gaan doen in het weekend bv. shoppen, lekker eten, sauna, filpje, .... etc. , heb jij zin ??? ben wel benieuwd ok En zal er geen doekjes om winden, als ik in jou ogen kijk geloof ik dat jij er nog steeds pap van lust, heerlijk verwendt te worden ❤ en KEIHARD geneukt te worden in al je gaatjes , neem jij mijn uitdaging aan !?? Groetjes, Bo.
  • wim·3 jare geledenSopihia,
    de provincie heeft zoveel te bieden.
    wie weet hebben we dezelfde provincie
    liefs en kusje
    wim

Plaats reactie