Roodharige dames zijn geiler

Roodharige dames zijn geiler

Door: Cathelijnnnn

Geplaatst: 11-04-2017

Reacties: 3

Cathelijnnnn schrijft:

Het is met wetenschappelijk onderzoek aangetoond dat roodharige vrouwen veel geiler zijn dan gemiddeld. Dat heeft deels te maken met de 'genen' maar ook deels met het feit dat ze zich meer moeten 'bewijzen' dan andere dames. Neem nou een simpele blondine... die gaat echt haar best niet doen in bed, ze weet toch wel dat mannen op haar vallen.

Ik daarentegen heb het niet zo makkelijk. Ik heb geen goddelijk lichaam of een goedbetaalde baan. Ik moet overal hard voor werken en niks gaat vanzelf. Daardoor ga ik dus ook 1 of 2 stappen verder in de slaapkamer. Omdat anders niemand me wil neuken.

Heb jij wel eens een roodharige aan je pik gehad?


3 Reacties:

 • Willem·1 jaar geledenHoi Cathelijnnnn, Nee heb nog nooit een rooie geneukt, maar de kleur maakt toch niet uit, het gaat toch om de seks en het genieten van en met elkaar. Dus heb je interesse, laat dan maar van je horen en wie weet kunnen wij dan een afspraak maken en lekker eens gaan neuken en hoeft het misschien ook niet eens eenmalig te zijn. Groet Willem
 • Alex·1 jaar geledenLieve Cathelijn,
  Met je met Louis voorzien, of maak ik nog kans. Ik heet Alex en woon in Emmeloord. Mocht je daar in de buurt wonen dan zou ik een wekelijk contact, misschien zelfs vaker, zien zitten. Ik zoek al een tijdje naar een seksmaatje.
  Mail maar dan krijg je mijn mob nr.
  Kus
  Alex
 • Louis·1 jaar geledenNee nog nooit met een rooie het bed ingedoken wil dit wel proberen. Kan iedere woensdag vanaf 9.00 tot 15.00 uur kan ik naar jou toekomen dan zien we wel wat er gebeurt. wil geen relatie ben getrouwd maar een stevig potje sex lijkt me heerlijk.
  Je mag me bellen als het je wat lijkt vertel dan maar wat je zoal lekker vind 06-13068802
  XXX Louis

Plaats reactie