Pure chocolade zoekt witte chocolade.

Pure chocolade zoekt witte chocolade.

Door: Rientja

Geplaatst: 07-06-2018

Reacties: 8

Rientja schrijft:

Hallo mannen.

De sensatie die ik al voel als een blanke man mijn hand vast pakt. Maar wat ik echt het mooiste vind is wanneer er een blanke harde paal in me kutje wordt gestoken. Het is gewoon fantastisch alsof het een meesterwerk is van Picasso.

Misschien heeft het ook te maken dat we gewoon iedereen moeten accepteren hoe we zijn, maakt niet uit hoe we eruit zien.


8 Reacties:

 • Dick·2 jare geledenHallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te ..... of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht
 • JAH·2 jare geledenik ben je mystery men
  ik wacht het gokje wil
  met jou bel of app me
  op dit nummer 0628696685
  ik ben JAH trouw Aangenaam
  kennis met je make
 • javky·2 jare geledenheren dit is fake dat begrijpen jullie toch wel, je wordt naar een sex site gestuurd als je contact wilt hebben.
 • Befjeklaar ·2 jare geledenBen 48 wit hou van puur tot het op is x 0636512389 uit Heeg x
 • Scott·2 jare geledenHey ik ben een blanke jongen van 18 en ik heb wel zin in wat pure chocolade 0637297902
 • Mo·2 jare geledenHe mooie dame, ik zoek al een tijdje naar het perfecte chokolaatje waar ik uren op mag zuigen. Ik ben een goed uitziende wereld reiziger die toch eigenlijk in normaal nl een leuke vrouw wil ontmoeten, maar dan wel met een tintje
 • Joris·2 jare geledenHoi Rientja,
  Mijn naam is Joris, 30 uit Eindhoven. Blank, slank, sportief.
  Je ziet er leuk uit, graag zou ik eens met je willen afspreken/kletsen.
  Graag hoor ik iets terug.

  Joris
 • Huub·2 jare geledenHallo jongedame, mijn naam is Huub en woon in Roermond, ben 69 jaar en single. Ik ben inderdaad blank en wil mijn blanke paal aan jou ter beschikking stellen. Mail me, kunnen een afspraak maken.

Plaats reactie