Overdag ben ik erg braaf maar savonds..

Overdag ben ik erg braaf maar savonds..

Door: Karinax

Geplaatst: 13-07-2017

Reacties: 5

Karinax schrijft:

Overdag ben ik een keurig brave lerares, daarna ga ik het liefst lekker los. Ik wil mij niet binden dus daarom zoek ik iemand die een minnares wil. Wil jij dat?

Wel de lusten, niet de lasten? Ik ben flexibel met afspreken!

Verdere informatie over mij

Overdag een brave meid zoals het een lerares betaamd. Maar in mijn vrije uren hang ik graag de beest uit.Gewoon vrijheid blijheid! En mijn voorkeur heeft dan om dat met een man te doen die mij de hele avond vrijhoudt. Natuurlijk doe ik dat niet voor niets, je mag aan het einde van de avond kiezen uit 2 dingen...

Over jou

Vrijheid, blijheid staan bij jou ook hoog in het vaandel en je bent heel nieuwsgierig naar de keuze mogelijkheden.. En je vind dus niet erg om mij vrij te houden omdat je graag een vrouw in de watten legt? Dan spreek ik je straks oké?

Mail je me?


5 Reacties:

 • Dirk ·2 jare geledenHallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te ..... of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht
 • JAH·2 jare geledenik ben je mystery men
  ik wacht het gokje wil
  met jou bel of app me
  op dit nummer 0628696685
  ik ben JAH trouw Aangenaam
  kennis met je makeken
 • Goudman·3 jare geledenHey schatje, je ziet er lekker uit ik wil met je neuken. Je kunt me bellen of appen via Whatsapp 0626947501.
  Tot snel XX
 • Patrick·3 jare geledenHey. Laten wij wat afspreken. Vrijheid is juist goed. Laten wij elkaar eens goed gaan verwennen. Kusjes Patrick.
 • laurens·3 jare geledenBij intressen kan he wat laten weten

  Instagram: blondie_gainz

Plaats reactie