Op zoek naar iets nieuws en spannends

Op zoek naar iets nieuws en spannends

Door: Engeltjexx

Geplaatst: 05-09-2018

Reacties: 4

Engeltjexx schrijft:

En ik ben hier ten einde raad, omdat ik geen idee heb wat ik verkeerd doe.

Vindt hij me niet aantrekkelijk meer?

Verveelt hij zich? Is zijn geest ergens anders? Krijgt hij het ergens anders? Ik stel mezelf deze vragen veel. Ik ben gefrustreerd, niet alleen seksueel, maar ook mentaal. Ik heb alles geprobeerd behalve deze man te dwingen.

En waarom zou ik zelfs proberen om het toch te forceren? Het is niet alsof er iets goeds uit zal komen, afgezien van dezelfde missionaire positie die we altijd al hebben gehad. Ugh, ik ben klaar! Op zoek naar iets nieuws en spannends.

Ik geloof dat jij en ik hier misschien in dezelfde positie zijn?


4 Reacties:

  • Faisal·2 jare geledenHallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te praten of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever eerst Whatsapp. 0657883588 wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder xxxjes uit Utrecht
  • Boertje·2 jare geledenZo\'n mooie meid doet niets verkeerd. Het ligt aan hem. Durf weer te gaan leven.
  • Maxim·2 jare geledenIk heb helemaal geen sex maar even missionaris is niet erg maar erna lepeltje lepeltje doggy 69 of jij boven op komen er na wel aan bod
    Natuurlijk kom ik klaar in ieder standje en jij haha ik hoop dat jij vaker komt dan ik
    Eerst een zoen dan je borstel likken en zuigen en zoenend naar beneden om vervolgens met me tong jou eerst in de stemming te brengen.
  • Ily·2 jare geleden0684665604

Plaats reactie