Op zoek naar een lieve man

Op zoek naar een lieve man

Door: Jiinte

Geplaatst: 01-11-2017

Reacties: 4

Jiinte schrijft:

Ik ben nog steeds op zoek naar een echt lieve man die weet dat ik een gevoelig vrouwtje ben, maar niet bang ben om nieuwe dingen te proberen!

Ben jij een man die op een lieve manier van de seks genieten kan?

Geef mij dan maar snel een reactie!

Over mij

In het dagelijks leven ben ik veel bezig met dieren. Ik werk in een dierentuin en het is echt een passie van mij. Ik vind het heerlijk om met dieren bezig te zijn, vooral omdat zij mij nooit zullen vooroordelen. Sommige mensen hoor ik wel eens zeggen: "Je kunt beter een dier hebben dan een mens, haha'' Ik bedoel ook maar te zeggen, ik wil niet gebruikt worden door een man, er is meer dan alleen maar seks, toch?

Over jou

Ben jij het eens met die opmerking. Het kan zomaar zijn dat jij er anders over denkt, dat is helemaal niet erg. Als jij gewoon lief bent en respect hebt voor de ander dan zijn er echt geen problemen hoor. Kom jij het gezellig maken samen met mij?


4 Reacties:

  • Dick·2 jare geledenHallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te ..... of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht
  • Stef·3 jare geledenHey ik ben Stef. Ik wil je graag beter leren kennen. Zullen we eens wat gaan eten voordat we meteen overgaan op sex? Ik ben een lieve en zorgzame man van 22. Ik ben nog jong maar weet goed wat ik doe hoor. Interesse stuur me een mailtje naar mijn.geheime.mailadres0@gmail.com groetjes Stef.
  • Michiel·3 jare geledenBen een 18 jarige jongen die het wel ziet zitten met u!
    Interesse? Stuur mij maar een mailtje speciaalvooru123@gmail.com
  • Rick·3 jare geledenHallo schoonheid ik ben rick 27 ik zal graag met je af willen spreeken ben rustig liefe jongen hem een hart van goud 0657062882

Plaats reactie