Op een afgelegen plek tekeergaan samen

Op een afgelegen plek tekeergaan samen

Door: Siesta01

Geplaatst: 13-07-2017

Reacties: 3

Siesta01 schrijft:

Als taxi chauffeur kom ik op veel plekken. Het is super leuk werk want ik kom ik contact met veel mensen, maar helaas heeft er nog nooit een man tussen gezeten waarmee ik ben gaan daten.

Ik weet best wat plekken hier in de omgeving waar ik graag eens stiekem heen zou gaan met een man, maar dan moet ik wel eerst een man zien te scoren. Zou jij wat voelen voor auto seks? Een stomend hete sekspartij en de ramen gaan zeker weten beslaan!

Ik heb al heel wat relaties gehad en tot nu toe zijn ze allemaal hetzelfde verlopen. het begon super leuk met veel verliefdheid en seks, maar het eindigde altijd met ruzie.

Ik ben nu dus wel even klaar met 'normale' relaties en wil kijken of ik hier een seksrelatie kan beginnen met een man. Ik wil kijken of dat mij beter ligt.

Heb jij al eens een seksrelatie gehad? Wil jij er dan een met mij beginnen?

x-jes Daniek


3 Reacties:

  • Dirk ·2 jare geledenHallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te ..... of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht
  • josh·3 jare geledenhi mooie vrouw. heb je kik? mijn kik is : bodygarth

    leuke foto van je
  • Vertel ik later·3 jare geledenIk ben ge├»nteresseerd;). Mail me; tjalle123@outlook.com

Plaats reactie