Ook senioren hebben seks nodig!

Ook senioren hebben seks nodig!

Door: Jass2017

Geplaatst: 23-08-2017

Reacties: 5

Jass2017 schrijft:

Ja het is echt waar ook senioren hebben seks! Mijn man niet meer hoor die krijgt zijn pik niet meer overeind maar ik wil nog wel!

Leuk deze moderne tijd, ik kan nu gewoon een man oppikken via internet, tenminste als jij ook wil natuurlijk?

Over mij

Verkijk je niet op mijn leeftijd, ook bejaarde mensen hebben nog seks. Niet allemaal want voor mijn man hoeft het niet meer. Hij heeft er trouwens ook problemen mee om zijn pik recht te krijgen. Daar kan hij niks aan doen natuurlijk maar dat neemt niet weg dat ik bijzonder gefrustreerd raak dat het niet lukt. Waarschijnlijk is het om van mijn gezeur af te zijn maar hij heeft gezegd dat ik dan maar een neukmaatje moet zoeken. Bij deze dus.

Over jou

Verwacht niet dat ik weet ik het wel standje kan doen maar de gewone dingen zoals missionaris, doggy en ik bovenop zal nog wel lukken. Geen seksmarathons van 6 uur of zo maar het is niet zo dat ik er na een half uurtje al genoeg van heb, we nemen er wel onze tijd voor. Liefst iemand die ook op regelmatige basis iets voor me kan betekenen, ik ben te oud geworden om dit elke week via de computer te doen.


5 Reacties:

 • Jan·2 jare geledenHallo dame. Mijn naam is Jan. Ik ben 66 jaar en heb gelukkig geen problemen met mijn piemel. Als het nodig is staat hij nog fier rechtop hoor. Dus als jij een nette, wel gebonden man zoekt die wat bij jou leeftijd past, dan hoor ik het wel van jou.
  Groetjes. Jan
 • arie·3 jare geledenHoi jas ben een leuke verzorgde jongen van 30 val op rijpe dames zou ik een keer met je af kunnen spreken lijkt me heerlijk om samen te genieten! Vind respect en samen plezier hebben belangrijk! Ben gek op beffen gr arie
 • Raul·3 jare geledenBen van Surinaamse afkomst, en wil je graag beter leren kennen!!
  Ook op langdurige basis.
 • Joop·3 jare geledenZo wat een heerlijke borsten, zou je graag komen verwennen je zolang beffen dat je gilt van genog of in standje 69 elkaar flink likken. Sex is niet verbonden aan een maximum leeftijd , nodig me maar uit en je ondervind het.
  Lekker even knuffelen, elkaar strelen, kusje, tongetje, bakje koffie hapje eten, nee geen haas werk, we doen het rustig aan wil je het intieme gevoel flink laten voelen, dikke kus en lieve warme groet Joop
 • Ronald·3 jare geledenGoede morgen jonge dame mijn naam is Ronald getrouwd draag dames lingerie ik hou van beffen en 69 en ik hou van oudere vrouwen tot 90 jaar kus

Plaats reactie