Ook hier omdat je thuis te kort komt?

Ook hier omdat je thuis te kort komt?

Door: NikkiX

Geplaatst: 12-10-2017

Reacties: 5

NikkiX schrijft:

Heey,

Ook hier omdat je thuis te kort komt? Ik wil me graag lekker gaan uitleven als mijn vriend niet thuis is of op een andere locatie. Zoek jij hetzelfde?

Over mij

Sta in de bloei van mijn leven, heb een relatie maar toch knaagt er iets aan mij. Ik heb namelijk het gevoel dat ik me seksueel nog niet volledig ontplooit heb. Bij mijn vriend hoef ik niet aan te komen met verschillende standjes of spannende dingen zoals in die film Fifty Shades of Grey dus probeer ik hier iemand te vinden die hier met mij die dingen wilt gaan ontdekken.

Over jou

Je wilt je op seksueel gebied gaan ontplooien en op zoek gaan naar meer. ik verwacht natuurlijk wel dat we ons allebei discreet zullen gedragen en goede afspraken kunnen gaan maken betreffende onze ontmoetingen.


5 Reacties:

  • jerry·3 jare geledenhey Nikki met jerry ik heb wel interesse in jee. Ik ben single maar heb wel behoefte aan seks. dus als je dat ook graag met me wilt is dit me app 0645907397 ik kom gerust bij je thuis om je te heerlijk te verwennen. Xxx hoor van je
  • Brandon·3 jare geledenLaten we gewoon bedpartners worden en lekker erop los neuken ik wil ook iemand die discreet kan zijn. Mail me maar
  • Jeroen·3 jare geledenHoi wil met jou in contact komen ben zelf 27 mail me maar voor meer info en intresse
  • Silverdust·3 jare geleden0631085427
  • Silverdust·3 jare geledenHoi al iemand gevonden waar kom je vandaan

Plaats reactie