Na mijn scheiding weinig seks gehad

Na mijn scheiding weinig seks gehad

Door: LillyKusjes

Geplaatst: 12-07-2017

Reacties: 6

LillyKusjes schrijft:

Hallo lekkere vent, mijn naam is Lilly en ik woon net als jou in Eindhoven (dat hoop ik dan). Na mijn scheiding ben ik daar naartoe verhuisd en ik woon er nu een half jaartje.

Ik woon daar helemaal alleen en dus ben jij van harte welkom om een keer langs te komen. Dan laat ik jou mijn huis zien en mag jij mij in elke kamer gaan neuken!!! Als het jou bevalt mag je ook vaker langs komen en worden wij seksmaatjes!!

Zie jij dat wel zitten? Wanneer kom jij dan voor het eerst langs?

Over mij

Hallo allemaal, voor het eerst sinds mijn scheiding op mannenjacht en wanneer ik wat doe dan doe ik dat gelijk goed. Ik heb het alleen nog maar met 1 man gedaan en dat was wel lekker, maar heb toch het idee dat ik het 1 en ander gemist heb aan standjes en geile dingen.

Over jou

Jij weet wel zeker dat ik wat te kort ben gekomen, helemaal wanneer ik jou vertel welke standjes ik gedaan heb. Sowieso van achter nog nooit wat ontvangen. Het hele op zijn hondjes nog nooit gedaan maar wil het wel graag mee maken.


6 Reacties:

  • john·1 jaar geledendat ga je nu dan krijgen als je wilt.
  • Dick·1 jaar geledenHallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te ..... of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht
  • Jos·1 jaar geledenhoi, kunnen we verder praten, ik ben voorzichtig positief, want dit is voor mij nieuw.
  • Wim 010·2 jare geledenHi Lilly, ik ben Wim, ook alweer een aantal jaren gescheiden. ik woon in Capelle aan den IJssel en in principe ben ik bereid om op termijn naar Eindhoven te verhuizen. Heb geen kinderen, woon alleen, heb wel een hondje. Dus als je reageert werken we jouw to do list qua standjes af en smaakt het naar meer, dan tillen we alles naar het volgende level. Ik vertel je graag meer als ik een uitnodigend bericht van je ontvang. O.N.S. regelmatige of vaste sekspartner of meer, alles is bespreekbaar schatje.. Enn leuke mail of een Whatsapp bericht via 06-48067621, alles is meer dan welkom. Laterrrs Wim.
  • stally·2 jare geledenwanneer mag ik op bezoek voor een rondleiding?butchsir@gmail.com
  • Ikke12·2 jare geledenIk kan vanmiddag lansgkomen.
    Max tot 13:00 uur
    Kom uit Eindhoven

Plaats reactie