Na lang twijfelen...

Na lang twijfelen...

Door: Ramonaatjee

Geplaatst: 05-04-2017

Reacties: 7

Ramonaatjee schrijft:

Ik heb getwijfeld of hier een sexadvertentie zou plaatsen, maar ik heb toch de stoute schoenen aangetrokken en hier ben ik dan De reden waarom ik twijfel is omdat ik bang was/ben dat mensen mij zouden herkennen.. Anyway that feeling is gone

Enerzijds kan dit geweldig zijn. Wij die elkaars seksleven een boost geven en elkaar trakteren op zee├źn van genot. Aan de andere kant kan het misschien ongemakkelijk zijn om elkaar 'per ongeluk' tegen te komen bijvoorbeeld in de supermarkt.

Zelf zou ik toch voor de eerste optie gaan. Het ontvangen en geven van genot dat heeft bij mij prioriteit. Denk jij daar hetzelfde over? Of heb je een andere mening? Hoe zie jij je het voor je tussen ons?


7 Reacties:

 • Wim·1 jaar geledenHi Ramonaatje, ik ben Wim, 61, gescheiden, geen kids en ook mijn leven kan wel een boost gebruiken. Het hoeft dus niet bij eenmalig te blijven en omdat ik alleen woon, geen relatie heb, kan ik je ook regelmatig en als je wilt discreet thuis ontvangen in Capelle aan den IJssel. Meer weten, gegevens wisselen en lekker intiem afspreken? Mijn nummer is 0648067621 en heb een profielfoto op whatsapp tot snel, geile groet en meer Wim de Groot
 • John·2 jare geledenIk ben jaar 26 oud, ik zou graag een hele leuke seks met je willen
  0687214554
 • Damian·2 jare geledenZo ziet er goed uit was afspreken
 • Sander·2 jare geledenHallo Ramona,

  Je ziet erg goed uit, lijkt me heerlijk om met jou in bed te liggen en sex te hebben. App 0617915140 voor contact
 • frank·2 jare geledenHoi Ramona, Ik zou graag kennis met je willen maken en om langdurig intensieve en lekkere seks met je te hebben. Ik vind het opwindend om je klaar te likken en kan zelf ook meerdere keren klaarkomen. laat je contactgegevens achter voor het maken van een opwindende afspraak. Geen communicatie via seksdatingsites, Groet frank 0681371080 (lang, slank, sportief, verzorgd uiterlijk, 51 jaar, 100% diskreet en betrouwbaar)
 • Berend·3 jare geledenHoi Ramonaatje,

  Ik weet niet uit welke omgeving van het land kom jij?
  Ik zou dit graag willen weten voordat we verder gaan
  Ik kom uit zuid hollend.
  Ik hoor het wel.

  Berend
 • Berend·3 jare geledenHoi Ramon,

  Ik weet niet uit welke omgeving van het land kom jij?
  Ik zou dit graag willen weten voordat we verder gaan
  Ik kom uit zuid hollend.
  Ik hoor het wel.

  Berend

Plaats reactie