Na de standaard seks ben ik toe aan meer!!

Na de standaard seks ben ik toe aan meer!!

Door: XxSiLLxX

Geplaatst: 01-11-2017

Reacties: 2

XxSiLLxX schrijft:

En daarvoor kan ik best een leuke vent gebruiken. Ik ben niet direct opzoek naar een vaste relatie, maar ja, als gevoelens die kant opgaan, dan is het mogelijk.

Heb jij een relatie, geen enkel probleem, misschien kan jij mij wat dingen bijleren? Er is nog zoveel te beleven en ik wil het meemaken. Wil jij me helpen?

Over mij

Ik heb natuurlijk al seks gehad, maar dat waren een beetje de standaard dingen, ik zou nu graag een man willen ontmoeten die mij eens wat nieuwe "trucjes" kan leren hihi.

Over jou

Ben jij die man met ervaring die een jong blaadje eens wat nieuwe dingen wil leren en laten ervaren. Ik ben erg leergierig en wil graag jou onderdanige sletje zijn!


2 Reacties:

  • swimbody·2 jare geledenHoi,
    Deze vrijgezelle, sportieve en ervaren kerel zou jou graag een en ander willen bijbrengen hoor… Reageer maar op dit berichtje om met elkaar in contact te komen…
    XXX Swimbody
  • Rick·3 jare geledenGoede morgen ik ben rick 27 en wil je graag wat leuke dingen leeren en meschien loop het uit op wat meer dan af en toe afspreeken ben een rustige en liefe jongen 0657062882 /rick-kolsteeg@hotmail.com

Plaats reactie