Momenteel betekent mijn huwelijk niets op seksueel vlak

Momenteel betekent mijn huwelijk niets op seksueel vlak

Door: LekkereOma

Geplaatst: 24-07-2017

Reacties: 4

LekkereOma schrijft:

Mijn man en ik zijn al bijna 40 jaar getrouwd en we hebben in die tijd veel meegemaakt, laten we zeggen dat we een heftig huwelijk hebben. Momenteel leven we redelijk ons eigen leven. We wonen in 1 huis, dineren samen en slapen in hetzelfde bed, maar daar is het meeste wel mee gezegd.

Waar ik naar zoek is een man met hetzelfde probleem. Die net zoals ik op zoek is naar wat meer spanning. Hoe jouw situatie ook is, ik hoop dat wij elkaar kunnen verblijden met wat stiekem genot.

Ik kan niet ontvangen. Is dat een probleem?

- Sanne


4 Reacties:

  • Bas·8 maanden geledenHoi daar...ik zou je graagvan dienst zijn...héérlijk...0032470794237
  • Max·2 jare geledenHoi sanne ik ben 48 en woon alleen in rijswijk
    Mijn gedachte is altijd geweest verwen eerst een vrouw dan komt mijn moment van zelf ik hou er van als een vrouw mooi geschoren is en ja ik kan gewoon thuis ontvangen.
  • renebos·3 jare geledenHoi ik heet rene zag je advertentie ik val wel op oudere vrouwen je zou me kunnen app me maar 0627410815
  • John·3 jare geledenLekkereOma ik ben 39 jaar en ben gek op rijpe vrouwen ben getrouwd en daar heb je alles al mee gezegt ik zou graag met je in contact willen komen ik ben gek op beffen en ben voor veel in sanne en het ontvangen daar komen we wel uit samen geile likjes John

Plaats reactie