Mijn vriend wilt nooit neuken

Mijn vriend wilt nooit neuken

Door: 95DemiD

Geplaatst: 14-08-2017

Reacties: 3

95DemiD schrijft:

Meestal hebben mannen toch een hoger libido dan vrouwen? Nou in mijn relatie is het precies andersom! Heb ik weer!

Op zoek naar een heerlijk leenpik, ja eentje die ik zo nu en dan eens mag lenen

Waar gaan het voor de eerste keer doen? xx

Over mij

Zo heel erg lang ben ik nog niet samen met mijn vriend maar het is me nu al wel duidelijk geworden dat hij veel minder zin heeft in vrijen dan ik. Ook is het bij hem nogal standaard, net of hij bang is om eens iets anders te proberen. Komt misschien nog wel als hij me beter kent maar heb niet echt de zin om daar (lang) op te gaan zitten wachten. Dus zoek ik hier iemand waarmee ik aan de gang kan.

Over jou

No strings attacthed, vrijblijvende seks zonder moeilijk gedoe, geclaim, gezeur of wat dan ook. Gekke uitspattingen en experimenteren vind ik wel leuk en lekker, laat je fantasie maar werken en laat mij de meest waanzinnige seks beleven die ik me maar kan voorstellen.


3 Reacties:

  • Goudman·3 jare geledenHoi schatje, je ziet er lekker uit ik wil met je neuken. Je kunt me bellen of appen via Whatsapp 0626947501.
    Tot snel XX
  • Rajwier·3 jare geledenMijn pik mag je altijd lenen mhhh waar zullen net doen goeie vraag! Ik ben alleen bereikbaar op mijn mail rajwier9@gmail.com laten we snel een plek afspreken waar we kunnen doen
  • Kokkie·3 jare geledenHoi demi lijkt me super geil om met jou te neuken
    Ik ben dol op beffen en wil al je sappen er uit slurpen
    Ben zelf 25 kom uit almere

Plaats reactie