Mijn sexleven is helaas niet spannend genoeg

Mijn sexleven is helaas niet spannend genoeg

Door: JuliaSpringss

Geplaatst: 26-04-2019

Reacties: 4

JuliaSpringss schrijft:

Een heel spannend seksleven hebben mijn man en ik nooit gehad. Met vorige lieven poepte ik in het begin altijd als konijnen maar bij ons is 1 keer per week altijd het maximum geweest. Ik vond dat natuurlijk wel spijtig want als het aan mij ligt poep ik iedere dag minstens 1 keer, maar ik zag en zie hem graag en dacht dat ik het wel gewoon zou worden om zo weinig seks te hebben.

Maar niets is minder waar, ik word steeds gefrustreerder en merk dat ik meer en meer erover begin te fantaseren over hoe het zou zijn om weer eens ├ęchte goede seks te hebben. Ik weet dat ik die verlangens moet onderdrukken maar soms heb ik schrik dat ik dat niet meer lang vol ga houden...

Misschien dat het al helpt als ik hier een beetje aan cyberseks kan doen?


4 Reacties:

  • Lekker·1 jaar geledenWil je lekker gedomineerd worden dan? Mail dan naar lekkernaaien@protonmail.com.

    Privacy is belangrijk uiteraard.
  • Dick·2 jare geledenHallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te ..... of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht
  • chayenna·2 jare geledenhoi

    ik wil jullie wel een handje helpen als ik je mag likken en je vriend ze dick krijg
  • Maxim·2 jare geledenHoe lang denk je het nog vol te houden je behoeften te onder drukken, vreemdgaan is super stout maar ook super spannend en met jou lichaam stoeien lijkt mij ook super spannend.
    De ontlading bij jou bij mij de kick en het verlangen naar meer en vaker zal op een gegeven moment toch de overhand krijgen.

Plaats reactie