Mijn man zit helaas in een rolstoel

Mijn man zit helaas in een rolstoel

Door: steffiefetish

Geplaatst: 06-04-2017

Reacties: 4

steffiefetish schrijft:

Mijn thuissituatie is niet bepaald optimaal. Voor twee jaar terug is mijn man halfzijdig verlamd geraakt bij een auto-ongeluk en hij is daardoor in een rolstoel terecht gekomen. Ons voorheen zo levendige huwelijk zakte in één keer in elkaar door dit noodlottige ongeval.

Voor hem is het natuurlijk verschrikkelijk, want hij kan niet meer werken, sporten en seks is ook haast onmogelijk geworden. Zo af en toe heeft hij nog de capaciteit om een stijve te krijgen, maar dat lukt steeds minder en minder vaak.

Ik weet dat het niet goed is dat ik hier sta ingeschreven maar ik weet anders ook niet hoe ik aan mijn genot moet komen. En is het wel echt vreemdgaan als mijn man er niks vanaf weet??


4 Reacties:

 • Eric·7 maanden geledenIk ben Eric en 55 en woon in Wageningen en woon samen dus gaan we beiden vreemd of niet we zoeken vertier en dat mag toch bel me maar 0610231871
 • piet·11 maanden geledenblindsexdate uit halfweg met man 58 jaar donderdag a.s dan praten we verder kus
 • Jack·12 maanden geledenHallo,

  Ik ben ook getrouwd, ben 30 jaar en mijn sex is niet meer dan ff neuken en klaar want ze wil maar 1 ding...slapen..geen voorspel niks meer. En ik ben gewoon zo geil als boter. Wil elke dag wel neuken. Jij ziet er erg lekker maar ook lief uit. Kzal je graag willen verwennen..sletje van me..

  Neem contact met me op.. Ik stuur je dan ook foto\'s..

  Dikke kus
  Jack uit Tiel
 • Alex·1 jaar geledenLieverd ik zou jij hier best bij willen helpen. Ik woon in Emmeloord en zoek binnen Flevoland een seksmaatje om regelmatig te ontmoeten. Zou dit wat voor jou zijn? Ik zoek geen vaste relatie, want ik ben al getrouwd. Wat ik zoek is weer wat spanning en een uitdaging.
  Wanneer je reageert stuur ik jou recente foto en mobiel nummer. Uiteraard doen wij alles discreet en met wederzijds respect.

  Kusje
  Alex

Plaats reactie