Mijn man kan mij niet bevredigen

Mijn man kan mij niet bevredigen

Door: Divana

Geplaatst: 12-07-2017

Reacties: 5

Divana schrijft:

Mijn man kan mij niet bevredigen dus ik heb 2 opties! Weggaan of iemand zoeken voor "erbij". Afgezien van de slechte seks heb ik toch echt een goed huwelijk dus ik kies voor het laatste.

Vind jij het geen probleem dat ik getrouwd ben en wil jij ook buiten de deur snoepen? Liefst vaker want ik kom chronisch tekort! Hoor ik even wat jij wil?

Over mij

Wanneer je als vrouw niet kan bevredigd worden door je man heb je twee opties! Ofwel ga je bij hem weg ofwel bedrieg je hem. Ik kies voor het tweede want ik zie hem echt graag en buiten slechte seks hebben we verder echt wel een hele leuke en stabiele relatie. Hopelijk zal hij het niet te weten komen.

Over jou

Discretie is jouw sterkste kant en jij bent in staat om jouw lichaam te controleren en zo mij toch nog wat genot te bezorgen. Als je knap bent is het een pluspunt natuurlijk!


5 Reacties:

  • Dirk ·2 jare geledenHallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te ..... of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht
  • rudolf·2 jare geledenik zit in het zelfde schuitje ik ben 47 en kom uit de buurt van Breda
  • Cicero·2 jare geledenIk zit met hetzelfde probleem: ook getrouwd, maar zo ontzettend geil!
  • Maxim·2 jare geledenJij hebt vast al een sex maatje gevonden of je hebt je vent 360 graden gedraaid
  • sul·3 jare geledensex

Plaats reactie