Mijn man heeft af en toe een neukertje....

Mijn man heeft af en toe een neukertje....

Door: TheGwenOpen

Geplaatst: 12-04-2017

Reacties: 2

TheGwenOpen schrijft:

Mijn man en ik hebben sinds kort een open relatie en af en toe ontvangt hij een neukertje, maar het is mij nog niet gelukt om een lekkere vent aan de haak te slaan. In het dagelijks leven ben ik gewoon te bescheiden en misschien wel te preuts om hier een man om te vragen, dus online daten biedt voor mij echt een uitkomst.

Waar ik echt naar verlang is seks onder de douche, dit heb ik een keer met mijn man geprobeerd, maar dit vindt hij helemaal niks terwijl ik dit intens geil vind. Die warme waterstralen langs mijn lichaam terwijl jij mijn tepels likt of dit kletsnatte pik die ik in mijn mond neem om nog maar te zwijgen over onze natte warme lichamen die langs elkaar schuren tijdens het neuken.... mmmmmmmmmm!

Hoe sta jij tegenover een spetterend geil onderonsje?


2 Reacties:

  • David·3 jare geledenMag ik je lekker likken terwijl je samen onder de douche staan? Je geile natte lichaam tegen de mijne, terwijl ik je van achteren neem! Mail me, want ik houd het niet meer! David_101@hotmail.nl
  • Alex·3 jare geledenLieve Gwen,

    Jouw mailtje trekt mij zeer. Ik wil best jou vaste seksmaatje worden. Zelf ben ik gek op beffen. De smaak van een vagina is verslavend en geil.
    Ik woon in Emmeloord en zoek in Flevoland dus een relatie. Interesse, mail me!

Plaats reactie