Mijn man gaat vreemd met een man..

Mijn man gaat vreemd met een man..

Door: Slippertje74

Geplaatst: 15-08-2017

Reacties: 3

Slippertje74 schrijft:

We zitten in een beetje een vreemde situatie thuis, ik heb mijn man met een andere man betrapt en hij heeft toegegeven bi te zijn, nu ben ik aan het twijfelen, of scheiden of zelf ook gaan rommelen met andere mannen?

Ik neig meer naar dat laatste want zo hoef ik niet te scheiden maar kan toch leuke dingen gaan doen, wat zeg jij, doen of niet doen?

Over mij

Ik heb mijn man met een andere MAN in bed heb betrapt. Dit laat ik natuurlijk niet op me zitten en hij weet er inmiddels van dat ik nu ook naar andere mannen ga kijken om lekker mee te rotzooien. Hij zelf heeft bekent bi te zijn nu. Moet hij weten. Ik houd het gewoon lekker bij lekkere geile mannen. Ik ben lekker gek in bed en ben zeker een doener!

Over jou

Jij ziet mij wel zitten om mij op die manier lekker onder handen te nemen en mij weer eens goed te laten voelen dat ik vrouw ben. Je wilt geen relatie maar wel een lekker geil verzetje op zijn tijd. Je bent netjes in je lichamelijke verzorging en hebt een redelijk net voorkomen. Verder stel ik niet veel eisen.


3 Reacties:

  • Hippermans·2 jare geledenHoi, Peter hier uit Den Haag. Geen idee waar je woont, maar wie weet dichtbij, want ik ben heel nieuwsgierig. Je heb mijn email. Graag niet via deze site reageren maar je eigen pc.
  • Stally·3 jare geledenT lijkt samen goed te klikken tussen ons ,dus gaan wij samen voor een avontuurtje.
  • Zico·3 jare geledenAls ik jou ziet dan wist ik het wel hoor, dan zou ik lekker op jou vallen.
    Ik ziet dat wel zitten wel sex maar geen relatie, en elkaar bellen zal we zin hebben
    Hoop dat we snel in contact komen xx

Plaats reactie