Mijn foto is volgens mijn vriendinnen overtuigend genoeg...

Mijn foto is volgens mijn vriendinnen overtuigend genoeg...

Door: xXSabriXx

Geplaatst: 20-06-2017

Reacties: 5

xXSabriXx schrijft:

Door een auto ongeluk ben ik mijn man een aantal jaren geleden verloren. Het was een moeilijke tijd waarin ik nog meer tegenslagen moest verwerken. Gelukkig heb ik twee vriendinnen om me heen die me door alles heen gesleurd hebben, TOPPERS!

Op advies van deze beste vriendinnen (Marieke en Debby) heb ik me hier aangemeld. Volgens hun is het voor een vrouw met mijn lichaam helemaal niet zo moeilijk om aan een seksdate te komen. Nou, laten we dat eens testen dan. Wat is jouw eerste indruk van mijn foto ?

Ik ben misschien wat roestig, heb sinds mijn man geen andere man meer gehad. Kunnen we het de eerste keer puur seksueel houden? Ik bedoel niet gelijk mikken of een relatie of zo iets? Als het in bed klinkt kunnen we altijd nog verder kijken.

Akkoord?

Lieve zoen! Sabrina


5 Reacties:

 • pieter·2 jare geledenik wil graag seks hebben met een prinses.
  ik ben 16 jaar en wil ontmaagd worden
 • Piraat·3 jare geledenApp me maar 0649843523
 • Demis·3 jare geledenHoi Sabrina , Ik wil graag sex met een vrouw met grotere borsten dus ik kwam op jou foto
  Ik heb wel zin om met je af te spreken
  0628624256 of mail me
  demis.keinhorst@gmail.com
 • Jackassleon ·3 jare geleden
  ik ben een nogsteeds maagdelijke jonge man van 18 die zoekt naar een lieve vrouw die mij wil ontmaagden.. Ik ben serieus alleen wel erg verlegen, stuur mij een email als je interesse hebt en misschien kunnen afspreken of wat informatie delen..

  Kus & groetjes Leon
 • roelcoenen@yahoo.com·3 jare geledenHey Sabrina. Ken je me nog van die andere site. Ik kon je geen berichtje terugsturen want m\'n credits waren alweer op. Ik ben het Roel. Als je eens met me wil mailen/appen of iets anders laat je het me dan weten? Xxx Roel

Plaats reactie