Mijn eerste seksadvertentie

Mijn eerste seksadvertentie

Door: SweetEmma

Geplaatst: 27-07-2017

Reacties: 4

SweetEmma schrijft:

Hoi! Ik zit net nieuw op deze site en dacht ik plaats een sexadvertentie, voor wat extra aandacht.

Ben jij ook op zoek naar iemand met wie je je ervaringen en kwaliteiten kan delen? Ik heb wel een vriendje maar dat vind je niet erg, hij weet er niks van en dat vind ik aleen maar spannend!

Ik heb meer sex drive dan hij aankan en wil mijn lekkere lijf niet alleen maar met een man delen, ik heb genoeg kwaliteiten voor meerdere mannen en ik ben bijna altijd geil! Het lijkt me lekker om je te verwennen met mijn lekkere mondje en tong en om je dan zó geil te maken dat je jezelf niet kan inhouden en mij op allerlei manieren laat zien wat jou kwaliteiten in bed zijn!

Hmm ik krijg het er al nat van!! Wat zullen we hieraan gaan doen dan???

Nog wat informatie over mij

Een ster met leren ben ik nooit geweest en mijn kwaliteiten liggen op een ander vlak. Daar maak ik mijn vriendje vaak dol mee hihi. Ik wil niet alleen mijn vriendje daar dol mee maken, maar ook anderen. Het doet wat met mij als ik zie wat mijn verleidingskunsten voor effect heeft op andere mannen.

Dol maken hou je van en je wilt mijn kwaliteiten wel onderzoeken? Als je mij een cijfer moet geven daarvoor dan gaan wij al gauw richting een 9. Zullen we kijken of ik dit cijfer bij jou ook verdien?


4 Reacties:

  • Hotmale·1 jaar geledenConnect me @0628084032 als je een goede avond hebben
  • Dirk ·2 jare geledenHallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te ..... of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht
  • Tim·3 jare geledenHallo, wil je mij misschien een berichtje sturen, groetjes Tim
  • Erik·3 jare geledenHey schatje, met jou zou ik wel een beschuitje willen eten ?

Plaats reactie