Mijn eerste keer opnieuw doen

Mijn eerste keer opnieuw doen

Door: SylSyl98

Geplaatst: 03-08-2017

Reacties: 5

SylSyl98 schrijft:

Mijn eerste keer was niet zo denderend moet ik zeggen. Ik zoek dus iemand die dat voorzichtig overnieuw wil doen met mij? Ben jij lief voor mij en help jij mij met mijn herkansing?

Je zou me er zo blij mee maken! Iemand met zoveel ervaring als jij hebt moet dat toch lukken?

Over mij

Met mijn eerste keer is het niet echt zo goed gegaan en ik kan die ervaring maar niet uit mijn hoofd zetten, verschrikkelijk was het en het zorgt er eigenlijk voor dat ik niet eens meer seks durf te hebben. Mijn eerste keer opnieuw doen, kan niet maar het moet vast toch wel lukken om een fijne en lekkere herkansing te krijgen?

Over jou

Behandel me lief en zacht en doe maar net of het mijn eerste keer is. Hopelijk krijg je me zo ver dat ik wel uitkijk naar seks en niet alles doe om het te vermijden. Veel weet ik natuurlijk nog niet en als je me wat dingen kunt bij brengen en leren, dan sta ik daar voor open.


5 Reacties:

 • Dick ·1 jaar geledenHallo hoe gaat het?ik ben een man van 48 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte om met mij te genieten of iets anders zou ik je aanraden om contact met me opnemen tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht
 • A·2 jare geledenHe,

  Ik ben A 18 jaar en wil je eens gied verwennen.
  Wie wilt er nu geen jonge knul op zich hebben

  Peterdeaap132@gmail.com
 • B·3 jare geledenErvaring genoeg
 • Mike664·3 jare geledenIk wil je wel helpen met een lekkere goeie ervaren herkansing die je waarschijnlijk. Niet snel gaat vergeten. Mail je terug?
 • Mo·3 jare geledenIk wil wel neuken met jou

Plaats reactie