Mag ik u wat vragen mbt morgen?

Mag ik u wat vragen mbt morgen?

Door: Gerdientjee

Geplaatst: 23-10-2017

Reacties: 3

Gerdientjee schrijft:

Graag zou ik in uw plannen voor willen komen. Al is het maar een uurtje. Het liefst voor langer natuurlijk maar ik kan uw plannen niet van te voren weten. Als ik al een uurtje intiem met u kan zijn maakt u mij SUPER blij!

Zou u dat voor mij willen doen?

Hoe geil ben jij te krijgen?

Pssst, weet je wat ik super lekker vind? … Pijpen! Al hoor ik mijn vriendinnen toch vaak zeggen, dat doe ik niet hoor. Ik snap dat niet, maar gelukkig ben ik niet alleen oraal ingesteld maar kan je met mij alle kanten op. Een rollenspel, spannende standjes of locaties, je kan het zo gek niet verzinnen of ik ben er wel voor te porren. Waar hou jij zoal van?


3 Reacties:

 • Ron·3 jare geledenGoedemiddag Mooie vrouw,

  Ik heet Ron net 48 geworden.
  Waar mag ik en kan ik jou bijzonder blij mee maken?
  Een uurtje lijkt mij wat aan de korte kant,wat dacht jij er van dat ik jou een paar uur of langer zal komen gaan verwennen.?

  App mij maar als jou dit bevalt?
  Ron X
  0682260171
 • maarten·3 jare geledenHoi Gerdien,
  ik ben Maarten 1,80 lang en wil graag gepijpt worden door jou dan zal tegelijkertijd je kutje lekker likken, het is toch mijn favoriete standje.
  ik woon in Almere bel mij dan spreken we af 0622651384.
  groet Maarten
 • Mysteryguest56·3 jare geledenHi Gerdientjee.......deze jeugdige vijftiger, verzorgd , 195 cm lang komt graag met je in contact. A.s donderdag heb ik de hele dag tijd voor je dus als je mij een app stuurt via KIK (soort whatsapp zondernummerherkenning dus veilig) dan kom ik op de koffie. Je kunt mij bereiken onder Mysteryguest56 via KIK, hoor ik van je? xxx p.s laat gelijk even weten welk gebak ik mee zal nemen..........

Plaats reactie