Maakt gescheiden zoveel verschil?

Maakt gescheiden zoveel verschil?

Door: Nellekidee

Geplaatst: 25-07-2017

Reacties: 3

Nellekidee schrijft:

Als ik mannen vertel dat ik "gescheiden" ben is het net alsof dan ineens alle interesse vervlogen is. Ook al heb ik zo'n leuk gesprek en voel ik de klik, als mijn verleden met mijn ex ter sprake komt, dan weet ik zeker dat er geen vervolg gesprek of date uit voortkomt.

Ik heb het nu ook vast bij jou verpest om zo eerlijk te zijn door het je meteen te melden, maar ik zou zo graag weten waarom gescheiden vrouwen voor een man zo'n afknapper zijn. Ik wil niet meteen met je trouwen, ik wil je niet gelijk claimen voor een relatie, maak je daar maar geen zorgen over.

Lezen mannen het woord "gescheiden" als "afgelikte boterham" ?


3 Reacties:

  • Pieter·2 jare geledenAls je nog wil neuken app me 0624409197
  • Wim·2 jare geledenHi Nelleke, misschien verwacht je helemaal geen reactie meer, maar toch wil ik het graag met jou proberen, om te beginnen met een date. Ik zeg maar zo, the sky is the limit, dus sta in principe voor alles open, dus als eerste filter, ik ben Wim, gescheiden, geen kinderen, alleen wonend in de directe omgeving van Rotterdam. Ik ben 1.90, 100 kilo, blauwe ogen, grijs haar en alle organen werken nog prima. Niet roker, matig drinker, meer weten? Reageer eventjes op mijn bericht, dan krijg je mijn gegevens per omgaand en wie weet kunnen we samen aan onze nieuwe toekomst bouwen. Groetjes, liefs en meer Wim.
  • cw1971·3 jare geledenHoi, niet alle mannen denken zo wil je dit best bij een date wel toelichten.

Plaats reactie