Lekker neuken in het hooi

Lekker neuken in het hooi

Door: Nellekenaakt

Geplaatst: 04-07-2017

Reacties: 5

Nellekenaakt schrijft:

hoi ik ben Nelleke ik woon op een boerderij. Ik heb die van mijn vader ge-erfd.

Mijn zus werkt met de dieren, ik doe de zaken regelen. zonder man in huis is het best lastig, maar we rooien ons wel. 2 vrouwen staan sterk en kunnen de boel draaiende houden. we hebben nog zo een ouderwetse hooischuur. vroeger heeft mijn zus daar wel eens een jongen gepijpt uit de buurt, toen we nog jong waren. sindsdien droom ik altijd wanneer het eens mijn beurt mag zijn.

Ik wil wel eens geneukt worden daar, tussen die hooistapels. wil jij me een bezoekje brengen om dat te doen tussen mijn benen? (als mijn zus er niet is)

kus Nelleke


5 Reacties:

  • Stampertje·8 maanden geledenMaar dat is een goed idee. Ik zal mijn lul wel even in jouw kut willen steken daar in het hooi. Kan dat? Je lijkt mij wel een fijne geile dame die aan een flinke neukbeurt toe is klopt wel he? Ik ben wel maagd maar heb al wel veel trek-ervaring en dus veel geoefend. Nu ga ik voor het echte werk en in het hooi is wel prettig gevoel aan mijn zak.
  • herman ·3 jare geledenHey Hallo dat lijkt me een goed en geil idee app of stuur me maar een berichtje 0615968505
  • Pleas·3 jare geledenLijkt me supper idee waar en waneer
  • frits·3 jare geledenzou dat zeker wel willen maar niet voor een keer want de eerste keer denk zijn wij zo geil dat het te gauw gaat dus dan wij het dus regelmatig gaan doen om dan ook andere standjes gaan proberen laat iets horen of jij dat wil proberen met mij trouwens je heb een prachtig figuur hoop dat jij en ik het dus goed komt en misschien wel meer dikke kus frits
  • Bart·3 jare geledenJa gaan we doen. Lijkt mij ook wel eens geinig. Mail je me even dan kom ik snel eens de schuur bekijken. :)

Plaats reactie