Langer neuken dan 5 minuten

Langer neuken dan 5 minuten

Door: jennifahh

Geplaatst: 14-08-2017

Reacties: 2

jennifahh schrijft:

Mag ik je wat vragen?

Als jij seks hebt is het voor jou dan ook een wedstrijd om zo snel mogelijk klaar te zijn of neem jij je er de tijd voor en doe je alles op het gemak???

Over mij

Sinds ik samenwoon ben ik echt ontzettend aan het twijfelen of hij wel is wat ik nodig heb. Wij verschillen ontzettend van elkaar en dat zou goed kunnen zijn, maar in ons geval niet. Wat seks betreft staan wij lijnrecht tegen over elkaar. Ik wil daar wel een avondje voor uittrekken, maar hij maakt er een wedstrijd van en is graag zo snel als maar kan klaar.

Over jou

Wat ik zeker weten nodig heb is een man die de tijd voor mij gaat nemen. Mij echt verwend zoals het hoort en pas ophoudt wanneer ik daar om vraag. Het hoeft echt geen uren te duren, maar meer dan 5 minuten van je geile tijd mag ik toch zeker wel hebben?


2 Reacties:

  • Dick·2 jare geledenHallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te ..... of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht
  • Kokkie·3 jare geledenHoi Jennifer
    Ik ben er ook juist dol op om zo lang mogelijk seks te hebben er er lekker lang van te genieten en heb wel zin om met jou een avond door te brengen tot we niet meer kunnen
    Ben 25 kom uit almere

Plaats reactie