Laat jij mij alle hoeken van de kamer zien?

Laat jij mij alle hoeken van de kamer zien?

Door: Magnique

Geplaatst: 27-12-2018

Reacties: 7

Magnique schrijft:

Wat wil ik? Ik wil een man die mij alle hoeken van de kamer kan laten zien, ongeacht zijn leeftijd of uiterlijk aangezien het mij om de ervaring gaat en niet omdat ik een relatie met diegene wil.

Ik ben tot 5 januari alleen thuis, mijn stiefmoeder en vader zijn op 2e huwelijksreis en ik heb tot ze terug zijn het huis voor mij alleen. We kunnen dus op hun bed.. enfin!

Mag ik voor nu eerst weten wat mij te wachten staat en een paar foto's zien voor ik een adres doorgeef?

Ik vertel niets door dus niemand die erachter komt dat je stiekem een minnares erop nahoudt. Het gaat mij dan ook eigenlijk maar om 1 keer maar als je mij echt goed aanpakt en kan verwennen denk ik dat je wel minimaal 1x per week mag afkomen, mijn ouders zijn toch vaak in het weekend van huis. Wat doe je morgen eigenlijk?


7 Reacties:

 • Adrraaintje·2 jare geledenHey lieverd.
  Ik bén een man van 61 .dus genoeg ervaring. Ik kan je late squirte dat je om meer vraagt. Je wordt zo GEIL dat ik alleen het wit van je ogen zie .Wil je het proberen met mij . Whatsap me dan op 06 25005924 kus Ad
 • Ivo·2 jare geledenHai ik ben ivo uit Rotterdam en ben vrijgezel ik wil je verwennen met een massage en met hoogtepunten
 • freek·2 jare geledenHallo ben jonge man van 40
  wil jou graag weleens bevredigen
  heb een l maat van pik
 • Frank·2 jare geledenHoi hoi knapperd! Ik wordt van je foto al geil! Hmmm ik wil je meerdere keren laten komen,en elk plekje bij je benutten! Wanneer zal ik bij je komen? Vanavond al?

  Mail me snel schatje.
  Ikwiljou1988@gmail.com
 • Dirk ·2 jare geledenHallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te ..... of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht
 • Wim 010·2 jare geledenHi Magnique Hier tijd voor een serieuze reactie, ik ben gescheiden woon alleen, maar door omstandigheden kan ik voorlopig alleen wel lusten, geen lasten afspreken. Niets heftigs en heb ik ook in drie tellen onder 4 ogen uitgelegd. Laat maar een uitnodigende reactie achter op dit bericht, dan kunnen we snel, vaker of als vast seksmaatje afspreken. Tot snel liefs Wim.
 • Ercan·2 jare geledenJe bent kapoett mooi laat afspreken???

Plaats reactie