Klein slank blond tikkeltje eigenwijs single en geil

Klein slank blond tikkeltje eigenwijs single en geil

Door: Loessekul

Geplaatst: 24-04-2017

Reacties: 5

Loessekul schrijft:

Heb jij het ook altijd dat je dan net een leuke vrouw hebt gevonden op het internet en dat je er dan achterkomt dat ze eigenlijk helemaal niet single blijkt te zijn? Ik heb al 2x een match gehad dit weekend, en 2x was het met een man die stiekem vreemd probeerde te gaan.

Dat moet hij natuurlijk helemaal zelf weten maar ik ga me niet bemoeien met iemands privéleven en straks misschien een relatie kapot maken. Je hoort genoeg horrorverhalen van boze exen die met geweld proberen hun wraak te halen.

Neeeee dank je!

Nu komt natuurlijk de grote spannende vraag waar jij al de hele tijd op zit te wachten. Ben jij ook single net als ik? En zoek je contact met een leuke blonde meid bij jou uit de buurt?

dikke kusjes van mij!


5 Reacties:

 • Wim·2 jare geledenHi Loesekul... Ik ben Wim erewoord gescheiden geen kids alleen wonend, heb een hondje. Rook niet. Drink met mate. Interesse? Laten we afspreken want je woont toch ook in de buurt van Rotjeknor? .Mijn nu.mer 0648067621 waar wachten we dus nog op? Dikke kus en meer Wim
 • henk·3 jare geledenja ik ben single en ja ik zoek een leuke meid hoi hoi met henk en ja jou zoek ik en ik hoop dat je contact met mij opneemt om verder te praten en om te kijken of we klikken nu alvast een dikke kussssss
 • matje·3 jare geledenhey ik ben 23 en kom uit weert,
  momenteel heb ik geen vervoer dus uit verveling ben ik op mijn laptop hier terecht gekomen.
  Ik zag jou advertentie en mijn verveling was spontaan weg.
  Momenteel zoek ik gewoon en sexbuddy en geloof me als ik zeg dat als je me je nummer geeft dat jij echt niet zult schrikken van hoe ik eruit zie ; )
  grs matje
 • Hadi·3 jare geledenHallo. ik ben hadi 45 jaar singel .ik zou u graag willen neuken!Bel me 0659351841
 • Harrie·4 jare geledenHallo met Harrie
  ik ben weduwnaar en 50
  Heb al 2 jaar geen sex gehad .
  Ik wacht jou bericht af.
  Mvg Harrie

Plaats reactie