Kan jij me bij houden?

Kan jij me bij houden?

Door: GeenBraverik

Geplaatst: 05-07-2017

Reacties: 2

GeenBraverik schrijft:

Hey schatje! Denk jij dat je me kan bij houden? Ik zoek geen half slappe lul die me langzaam in slaap neukt maar een volle erecte penis die me helemaal suf neukt!

Een man die niet bang is om speeltjes te gebruiken, strap ons, dildo, vibo. Ik heb nog wat massage olie!! Ken je full body massages?? Hoe heten die dingen ook alweer? Nuru massages!! Waarbij ik helemaal naakt ga onder de olie en mijn lichaam over die van jou glij!! hahah Heb ik nog nooit gedaan!!

Nouja.. je merkt wel dat ik veel gekke en nieuwe dingen wil doen met je dus mijn vraag blijft staan, denk je dat je mij bij kan houden? :)

Een testritje maken vrijdag?


2 Reacties:

  • Wim Evers·1 jaar geledenHeij hoi ben van avond vrij en wil jouw wel alle hoeken van de kamer laten zien en dan met die harde paal met die dikke knop lekker suf neuken ik kan meerdere keren spuiten dat natte geid komt er genoeg de vraag is of jij durf en het gebonk in je poes aan kan grt wim evers mail me maar ik.wim@outlook.com
  • Vertel ik later·3 jare geledenHey, ik zou je hier graag een keer bij willen helpen:), ben aan de jonge kant, namelijk 19 jaar, maar zou graag een keer een milf proberen;) mail me via tjalle123@outlook.com

Plaats reactie