Kan jij de leegte vullen?

Kan jij de leegte vullen?

Door: Lazy_dayzzz

Geplaatst: 13-09-2017

Reacties: 3

Lazy_dayzzz schrijft:

Ik voel me eenzaam, ben niet helemaal mezelf meer, zit in een diep dal en voel alleen maar leegte om me heen. Graag zou ik deze zien opgevuld worden door jou.

Zou je mijn leegte alsjeblieft kunnen opvullen? Hoe zou je dat het beste aanpakken lieverd?

Kan jij de leegte vullen?

Een leuke vrijgezelle dame die dol is op de natuur. Zelf kom ik uit een welvarende familie en heb ik altijd in luxe geleefd. Ik heb een prima baan en was getrouwd met een geweldige man. Na zijn overlijden heb ik lang stil gestaan in het leven, maar nu vind ik dat er weer eens verandering moet komen. Mijn financieel bestaan is niet veranderd maar mijn privé- leven wel. De eerste stappen zet ik dus online, ik ben niet opzoek naar een nieuwe man maar wel naar een nieuwe liefde.

Liefs xxx


3 Reacties:

 • bene·2 jare geledenik wil wel heel graag sec met jouw maar waar woon je ik woon in Alteveer gemeente Stadskanaal provincie Groningen
 • Jim·3 jare geledenZou graag jouw eenzaamheid ons eenzaamheid willen maken om de gezamelijke leegte in ons beiden in te vullen hoe jij het wilt of wij beiden.
  Kan me altijd mailen bij intresse.
  Mvg jim
 • maxim·3 jare geledenschot voor open doel dit, ik zoek geen vriendin zoek meer 1 meid voor de sex dus denk dat ik met jou dus prima zit

  kom in contact via me mail.
  ik ben single nederlandseman van 47 ui rijswijk
  het type dat altijd sex wil en weet dat jij nooit zal worden overgeslagen

Plaats reactie