Je moet me wel zacht behandelen hoor

Je moet me wel zacht behandelen hoor

Door: TrainAloT

Geplaatst: 01-11-2017

Reacties: 4

TrainAloT schrijft:

Ik sport veel, en moet dus ook veel trainen! Dat zijn de momenten die ik zou kunnen gebruiken om jou ergens te ontmoeten, nietwaar? Maar kan jij mij dan ontvangen?

Want hij zit natuurlijk thuis voor de buis! Laat mij maar iets weten!

Over mij

Sorry, maar ik krijg gewoon echt niet genoeg thuis. Mijn vent wil niks anders uitproberen. Ik ben zo nieuwsgierig naar hoe het is om eens anale seks te hebben, of om eens lekker gebeft te worden, maar dat allemaal wil hij niet, nou dan zoek ik het wel ergens anders!

Over jou

Zie jij het wel zitten om mijn poes eens lekker met je tong te verwennen en me lekker bij mijn kontje te pakken en je pik er zachtjes in te schuiven? Je moet me wel zacht behandelen hoor, ik ben natuurlijk anaal nog maagd.


4 Reacties:

  • Wim·2 jare geledenHi ik ben Wim Gescheiden. Geen kids en alleen wonend. Zullen we samen op avontuur en grensverleggend bezig zijn. Discretie geboden. Ik kan je dus discreet ontvangen en ik wordt zelf ook graag gepiept. Heb je navigatie voer dan maar in pc 2905XE en huisnummer 85. Of app me via 0648067621. Discretie en respect gegarandeerd. Liefs en meer WIm.
  • Dirk ·2 jare geledenHallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te ..... of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht
  • erik·3 jare geledenelke hoer zo hard als je kan neuken wat een flop site dit
  • maarten·3 jare geledenHoi TrainaloT,
    ik zit in de omgekeerde situatie, ik ben Maarten 50 + woon in Almere en heb een lekkere pik van 20cm waar jij lekker gebruik van mag maken. ik zal je heerlijk beffen vingeren en neukende zolang totdat we verzadigd zijn.
    bel mij 0622651384.
    groet maarten

Plaats reactie