INHAALSLAG!

INHAALSLAG!

Door: Carlijne

Geplaatst: 24-07-2017

Reacties: 1

Carlijne schrijft:

Ik heb jaren gevangen gezeten in een vrij zakelijk huwelijk. De eerste paar jaar waren we blij en gelukkig met elkaar, maar helaas waren de jaren die daarop volgden meer een soort verplichting aan elkaar, iets zoals 'het horen bij elkaar omdat we ervoor gekozen hadden', maar passie, intimiteit of geluk was al lang niet meer te vinden.

Mijn huwelijk is gestrand en inmiddels geniet ik alweer even van mijn single bestaan. Ik wil een inhaalslag maken van wat ik de laatste jaren niet heb gehad.

  1. Een man voor de gezelligheid
  2. Geluk in mijn leven
  3. Passie in de slaapkamer

Wat kan jij voor mij betekenen?


1 Reacties:

  • Wim·2 jare geledenHi Carlijne, ik ben Wim, gescheiden, geen kids, alleen wonend. In het echt wil ik graag alle aandacht, passie en meer geven.
    Maar nu eventjes in het kort, ik sta voor Gezelligheid, Geluk, en Passie ( dat hoeft niet perse in de slaapkamer te zijn.)
    Wil je meer weten, afspreken en meer, ik woon in de directe omgeving van Rotterdam, dus ook ik geen woorden maar daden. Er zijn natuurlijk meer wegen die naar Rome leiden, maar een optie is dat je mij ff appt via 06-48067621, als je Whatsapp toevoegt, zie je mijn profielfoto ook en dat is wel zo eerlijk. Groetjes, liefs en meer Wim.

Plaats reactie