Ik zou vuist neuken wel eens willen ervaren

Ik zou vuist neuken wel eens willen ervaren

Door: Fleurlikgraag

Geplaatst: 03-08-2017

Reacties: 4

Fleurlikgraag schrijft:

Hoihoi geilert, ik ben Fleur en ik heb me hier ingeschreven om iets nieuws te proberen. Ik wil er namelijk achter komen of er een mannenhand in mijn kut past.

Met veel moeite past mijn eigen hand er al in, maar ik wil nu wel is een hele mannenhand in mijn kut krijgen. Met veel glijmiddel en een beetje oprekken moet het wel lukken denk ik. Dan kan ik eindelijk is ervaren hoe lekker vuist neuken is .

Denk jij dat jouw hand in mijn kut past?

Over mij

Ik heb een relatie op dit moment maar we wonen niet samen. Ik kom bij hem seks tekort en dat is wat ik graag met jou wil opvullen. Hete seks want ik wil een keer fijn ervaren wat vuistneuken is.

Over jou

Je maakt me gek door in mijn oor te fluisteren dat je in mijn kut meer dan 1 vinger wil stoppen. Ik ga voor de hele hand. Dat maakt me wel zo lekker geil.


4 Reacties:

  • mail·2 jare geledenik ben een stevige man, maar ik heb vrij kleine smalle handen , als je een beetje nat bent , glijd mijn hele hand zo bij je naar binnen
  • Dondoedy·3 jare geledenHoi op een andere site kreeg ik een bericht van jou, bij deze zou ik graag jou ontmoeten,ik denk dat we gezellig wat van elkaar kan gaan leren.
    En eventueel wat vaker mocht je interesse hebben.

    Groetjes ,xxx Don
  • Peter·3 jare geledenIk zou dat wel eens bij je uit willen proberen!
  • john·3 jare geledenje kan alles krijgen zoals je het wil hebben lief
    geile kus john

Plaats reactie