Ik zou graag een fijne vent leren kennen

Ik zou graag een fijne vent leren kennen

Door: Tash

Geplaatst: 03-10-2017

Reacties: 1

Tash schrijft:

Het is ingewikkeld.. Ik ben aan het scheiden, woon al in een huurhuis nu, maar de papieren zijn nog niet rond. Mijn ex was vreselijk jaloers, onredelijk gewoon..

Enfin, ik zou graag een fijne vent leren kennen, met wie het klikt. En voor wie ik af en toe ook eens mag koken, want dat doe ik graag. Lekker lang eten, wijntje erbij, gezellig. Houd jij daar ook van?

Over mij

Het is ingewikkeld. Niet ik maar de situatie. Mijn huwelijk is ten einde maar de scheiding wilt maar niet door zetten. Ik woon nu al in een huurhuis maar ben nog wel getrouwd. Toch ben ik toe aan een nieuwe date. Gezellig wat eten samen na werk tijd of de weekenden samen door brengen.

Over jou

Open en eerlijkheid vind ik erg belangrijk. Dit miste ik in mijn huwelijk. Samen dingen kunnen doen maar elkaar ook de vrijheid gunnen om met vrienden op pad te gaan. Ik zoek dus geen jaloerse man. Het zou leuk zijn als jij van lekker eten houd want ik kook graag en zit dus vaak lekker lang aan tafel met een wijntje erbij. Nu ik alleen ben gebeurd dat alleen niet meer.


1 Reacties:

  • willem ·3 jare geledenje mag voor mij wel een keer lekker koken met een wijntje er bij
    kaarslicht en verder zien wel wel
    reageer maar op 0642115948 hoop iets van je tehoren

Plaats reactie