Ik zou een moord doen voor oraal genot

Ik zou een moord doen voor oraal genot

Door: Yarazktsex

Geplaatst: 18-04-2017

Reacties: 5

Yarazktsex schrijft:

Ik was best een beetje huiverig bij het aanmaken van mijn profiel. Het is natuurlijk niet netjes om je als getrouwde vrouw stiekem te kijk te zetten. Mijn man weet van niks en volgens mij breekt zijn hart gelijk als hij erachter komt.

Waarom doe ik het dan toch... vraag jij je misschien af. Nou, dat komt eigenlijk alleen omdat ik niet zo blij ben met de kunsten van mijn echtgenoot in bed. Hij doet wel heel erg zijn best hoor, maar soms lijkt het wel alsof alle tips die ik hem geen het ene oor in gaan en het andere weer uitkomen.

Kan jij bijvoorbeeld goed 'beffen' ?

stiekeme zoen


5 Reacties:

  • Richard·1 jaar geledenIk vind beffen heerlijk en geef het zoveel ik kan aan mijn vrouw, alleen hebben we al ruim 1,5 jaar geen sex meer gehad.standje 96 lijkt mij heerlijk zo komen we beide lekker klaar
  • Befking·2 jare geledenDe naam zegt het al sgat. En bof jij even dat ik supergoed kan beffen en al je gevoelige plekjes al ken. Ik denk dat je superveel gaat klaarkomen in mijn mond. En ik slik al je kutsapjes door ;)
  • Vince·2 jare geledenWauw! Wat een vraag ! Als getrouwde man van 64 stel ik graag al mijn ervaring in jouw dienst, ben echt gek op orale seks. Beffen is mijn ding! Ik kan echter alleen op woensdag overdag, waar wil je afspreken, bij jou of bij mij? Kan ik overigens op je discretie rekenen?
    Sms me dan op 0614450190
  • paul·3 jare geledenYara,tijdje terug je adv....maar mocht je nog op zoek zijn,,heb je hier een serieus kereltje van 46 voor je,,, alleen je borsten zijn mij al goud waard... Liefs Paul ,,,paulnoppe@live.nl
  • Pascal·3 jare geledenHallo schatje ik ben lief zacht en teder. Als ik met aan jou kut begin te likken is een ding zeker datje klaar gaat komen. De vraag is alleen hoe lang het gaat duren.
    En voel ik je al schokkend klaar komen. En ik blijf likken. Zin in meer ? Neem contact mete op x Pascal

Plaats reactie